Dolce Gusto

Afișare grid:
-40%

.MAIA - PROFESSIONAL - Espressor Capsule MultiSYSTEM - ABONAMENT / Comodat GRATUIT - Ho.Re.Ca

9.200,00 5.500,00

MAIA - Espressor de cafea profesional - inovator! ..ideal pentru catering, bar, restaurante, chioșcuri cluburiSisteme disponibile: - Cialde /PAD ESE44mm - Dolce Gusto - NESPRESSO - Lavazza EspressoPoint - Lavazza FIRMA - Lavazza BLUE - Lavazza A MODO MIOCalitatea materialelor utilizate (304 oțel inoxidabil), afișajele LED și posibilitatea cone..

-16%

DE LONGHI - Dolce Gusto PICCOLO - Espressor capsule Dolce Gusto

355,00 299,00

Cu un design original si jucăuș, PICCOLO este ideal pentru cei care au un spațiu restrâns, dar iși doresc să se bucure de savoarea unei băuturi excelente la orice oră din zi, adaptându-se oricărui spațiu. O cafea tare si aromată, asta ne dorim în fiecare dimineață. Iar soluția este cu siguranță DeLonghi PICCOLO. Espressorul funcționează cu capsule,..

-27%

KRUPS Dolce Gusto MINI ME - AUTOMAT - Espressor capsule Dolce Gusto

545,00 399,00

Nuanțele de gri cu alb oferă aparatului un aspect stilat și completează perfect orice bucătărie. De la cafele clasice precum Cappuccino, la ceaiuri aromate și la ciocolată caldă, NESCAFÉ® Dolce Gusto® Mini Me va transforma orice capsulă într-o băutură delicioasă în câteva clipe. Cu siguranță vei găsi o aromă care ți se potrivește!Setează nivelul de..

-11%

KRUPS Dolce Gusto OBLO KP1105 - Espressor capsule Dolce Gusto

560,00 499,00

Cu o simplă mișcare a selectorului manual, puteți pregăti băuturi perfecte în funcție de preferințele dvs.Design compact și originalAparatul de cafea Oblo cu designul său neconvențional are dimensiuni compacte (25 cm x 32 cm x 25 cm).Sistem de înaltă presiuneCreați cafea ca la bara cu o cremă groasă și catifelată, datorită sistemului de înaltă pres..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Înapoi sus