BIALETTI

Afișare grid:

Bialetti Caffè 4x16 - SET DEGUSTARE - Espresso ROMA & NAPOLI - 64 Capsule - Cafea

38,00

Compozitie:2x16 NAPOLI - Forte2x16 ROMA - Intenso*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentelor la momentul comenzii, fara a fi solicitata o di..

Bialetti Caffè 3x16 - SET DEGUSTARE - Espresso MILANO - ROMA - NAPOLI - 48 Capsule - Cafea

38,00

Compozitie:1x16 NAPOLI - Forte1x16 ROMA - Intenso1x16 MILANO - Morbido*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentelor la momentul comenzii, fara..

BARBARO - CREMOSO Blu Napoli - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Blu Napoli, brand Caffè Barbaro, un amestec cu crema densa si corpoasa, culoare inchisa si note intense.Compatibile 100% cu espressoarele Bialetti Diva, Mini-Express, Mokaespresso, Mokissima, Mokona Mono, Mokona Trio, Mokona One, Tazzissima, Tazzona Mono, Tazzona Trio, Smart si toate aparatele Bialetti care functioneaza cu capsule originali di..

BARBARO - ORO Arabica DELICATO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Oro Delicato, brand Caffè Barbaro, un amestec cu crema corpoasa de culoare aurie. Notele parfumate din prajirea echilibrata aduc senzatia cafelei proaspat prajiteCompatibile 100% cu espressoarele Bialetti Diva, Mini-Express, Mokaespresso, Mokissima, Mokona Mono, Mokona Trio, Mokona One, Tazzissima, Tazzona Mono, Tazzona Trio, Smart si toate ap..

PAGLIERO - Corposo INTENSO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Un amestec extrem de intens - Robusta din Brazilia și Guatemala.Aroma puternic amară și notele de piper sunt echilibrate de un corp dens și cremos.Produs exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!..

Pagliero - CREMOSO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso ambalate individual

150,00

Perfect pentru cei care caută un impuls energetic. Prăjirea particulară a cafelei Robusta și Arabica oferă acestei cafele o aroma plăcută și un gust deosebit de bogat și decisiv. Un amestec intens, corpul dens și cremos își echilibrează aroma puternică.Produs exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!..

Bialetti Caffè - MILANO - Espresso Gusto Morbido - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Milano este un espresso care nu are niciodată un gust amar, are un parfum delicat și se potrivește foarte bine cu un stil de viață dinamic. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează păstrarea aromei, prospețimii și caracteristicile nutriționale. Amestec de cafea 100% Arabica...

Bialetti Caffè NAPOLI - Espresso Gusto Forte - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Napoli – o cafea espresso in stil napolitan ce ne aminteste de un gust puternic si bine prajit. O macinare deosebit de fină și legendara abilitate a baristilor napolitani in pregatirea cafelei au ajutat pentru a crea mitul unei cafele renumite în întreaga lume. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează ..

Bialetti Caffè ROMA - Espresso Gusto Intenso - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Roma pledeaza pentru o savoare espresso cu aroma puternica si persistenta cu note elegante de fructe uscate. Cutie cu 16 capsule ambalate in aluminiu certificat alimentar ce garanteaza pastrarea aromei, prospetimii si caracteristicile nutritionale. Amestec de cafea 50% Arabica si 50% Robusta...

Bialetti Caffè PALERMO - Espresso Extra FORTE - 16 Capsule - Cafea

38,00

PALERMO, un oraș care se contopește într-o uniune între cer, pământ și mare, legat istoric de arabi, descoperitori de cafea. Cafeaua sa este intensă și foarte întunecată, cu un gust amar marcat și plină de energie.10% Arabica - 90% Robusta ..

Bialetti Caffè TORINO - Espresso Gusto Cioccolatato - 16 Capsule - Cafea

38,00

Cu o consistență catifelată, armonioasă și rafinată, capsulele Torino te conduc într-o experiență senzorială cu influențe de ciocolată și alune. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează păstrarea aromei, prospețimii și caracteristicile nutriționale. Amestec de cafea 90% Arabica și 10% Robusta...

Bialetti Caffè VENEZIA - Espresso - 16 Capsule - Cafea

38,00

Delicat, prăjirea oferă o aromă de vanilie interesantă și plăcută amestecului Venezia, creând un espresso natural dulce.80% Arabica - 20% Robusta ..

Bialetti Caffè - MIDNIGHT - Delicato - 16 Capsule - Cafea

41,00

Midnight este noul amestec de cafea espresso din linia "I Caffè d'Italia", perfect pentru fiecare moment al zilei, chiar si seara.Intr-adevar, combinatia speciala a Arabica cu Robusta, cu continut redus de cofeina, va permite sa gustati o cafea delicioasa si completa, fara a renunta la aroma adevaratului espresso italian.Produsa in fabrica Bi..

Bialetti - Nocciola - 12 Capsule - Cafea cu Alune

32,00

Cafea cu o aromă inconfundabilă de alune. O inspirație de dulceață cu un caracter intens, cremos."I Caffè Gourmet" reprezintă cea mai mare explorare senzorială a cercetării Bialetti.Arome autentice și inconfundabile, alese pentru cei care îndrăgesc gusturile...

Bialetti - ORZO - Natural - ZERO Caffeina - 12 Capsule - Băutură ORZ

32,00

Orzul este din ce în ce mai prezent pe mesle tuturor, un aliment util pentru a păstra bunăstarea organismului și este o sursă de proprietăți benefice, deosebit de plăcut de gust.ORZO Bialetti este o băutură sănătoasă și naturală, cu un gust echilibrat și o aromă parfumată datorită notelor puternice de cereale prăjite.Nu conține cofeină, astfel încâ..

Bialetti - Vaniglia - 12 Capsule - Cafea cu Vanilie

32,00

Cafea cu o aromă inconfundabilă de vanilie.O inspirație de dulceață cu un caracter sublim, cremos și rafinat."I Caffè Gourmet" reprezintă cea mai mare explorare senzorială a cercetării Bialetti.Arome autentice și inconfundabile, alese pentru cei care îndrăgesc gusturile...

Bialetti Caffè - GINSENG - 12 Capsule - Cafea cu Ginseng

32,00

Ginseng este o plantă cu origini orientale. Rădăcina sa prestigioasă creează o băutură sănătoasă și energică. Ginseng Bialetti este o combinație perfectă între bunătatea cafelei și cremătura laptelui cu un gust dulce și înveliș...

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Înapoi sus