Nespresso

Afișare grid:

CORSINI 1950 Espresso - 10x10 SET Degustare - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

25,00

Set degustare capsule CORSINI 1950 pentru espressoare Nespresso. 100 de capsule (10 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Caffe Corsini pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome si bauturi, diverse sortimente pentru Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima n..

BORBONE - REspresso - 4x50 SET Degustare - 200 Capsule - Cafea - NESPRESSO Compatibile

75,00

200 Capsule de cafea Borbone REspresso - Compatibile NESPRESSO.Continut:50 Caps - Don Carlo NERA50 Caps - Don Carlo ROSSA50 Caps - Don Carlo BLU50 Caps - Don Carlo ORO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolel..

LAVAZZA Nespresso - 6x10 SET Degustare - 60 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Contine 6 articole - 60 CapsuleRISTRETTO 10 capsARMONICO 10 capsVIGOROSO 10 capsDELICATO 10 capsDECISO 10 capsRICCO DEK 10 capsLasa-te cucerit de varietatea de arome si bauturi, diverse sortimente pentru Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile su..

STARBUCKS At Home - SET DEGUSTARE 8x10 - 80 Capsule NESPRESSO

24,50

Set degustare capsule Starbucks pentru Nespresso. 80 de capsule (8 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Starbucks pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome din gama Starbucks by Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cos..

STARBUCKS At Home - SET DEGUSTARE 8x10 - 80 Capsule NESPRESSO

24,50

Set degustare capsule Starbucks pentru Nespresso. 80 de capsule (8 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Starbucks pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome din gama Starbucks by Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cos..

VERGNANO TRE MINI - Espressor Capsule Compatibile - Nespresso

570,00

Producator VERGANO - Made in Italy! ..Concept unic pentru o experienta ..BaristaTrè Mini, este cea mai recentă lansare din seria TRÈ Caffè Vergnano. Fabricat în Italia cu un design compact și funcțional, este conceput pentru a extrage tot gustul și aromele păstrate în capsulele Èspresso1882 și THÈspresso1882.Practic, elegant și performant!Functione..

VERGNANO - ARABICA - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIOdegradabile - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 ArabicaAmestec de cafea din cea mai bună arabică din America Latină, cu note de fructe proaspete și arome florale.Aciditatea este nuanțată cu un indiciu de Robusta și notele delicate sunt îmbogățite cu mirosuri dulci care reamintește de lemnul de cedru prețios.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea..

VERGNANO - CREMOSO - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 Cremoso O cremă aurie densă și de lungă durată. Aromele de vanilie și piper negru amestecate cu note aromatice care aduc în minte condimente orientale.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea espresso-ului italian.Fiecare capsulă este ambalată într-o pungă specială care protejează în timp c..

VERGNANO - INTENSO - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 Intenso Parfumul intens al celor mai bune boabe de cafea Robusta într-un amestec plin de corp.O cremă persistentă și o culoare adâncă de alune.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea espresso-ului italian.Fiecare capsulă este ambalată într-o pungă specială care protejează în timp calitatea..

VERGNANO - NAPOLI Forte - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

Un amestec caracterizat printr-o aromă plină și parfumată, care amintește de note picante și de ciocolată, un corp bogat și persistent, cu nuanțe ușor amare, date de prezența unei cantități reduse de African Robusta.Originile Arabica din America Centrală și de Sud garantează o aromă moale și delicată.Extractul are o cremă compactă de nuci brun-înch..

VERGNANO - THÈspresso - EARL GREY - 10 Capsule Ceai - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

25,00

10 capsule Vergnano Théspresso Earl Gray - ceai de espressoDatorită colaborării cu cei mai buni experți din domeniu, Caffè Vergnano a închis cele mai bune frunze lejere de ceai  într-o capsulă. ÈspressoTea se naște din experiența Caffè Vergnano pentru a permite clienților săi să se bucure de o nouă 10 capsule Vergnano Théspresso Earl Gray - ce..

VERGNANO - THÈspresso - ENGLISH Breakfast - 10 Capsule Ceai - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

25,00

10 capsule Vergnano Théspresso Mic dejun englezesc - ceai de espressoDatorită colaborării cu cei mai buni experți din domeniu, Caffè Vergnano a închis cele mai bune frunze de ceai într-o capsulă. ÈspressoTea se naște din experiența Caffè Vergnano pentru a permite clienților săi să se bucure de o nouă experiență de gust: ușor de preparat, gata de bă..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

.STARBUCKS - LIMITED ED. Blend - HERBAL & MAPLE Notes - Cafea - 10 Capsule by NESPRESSO

35,50

STARBUCKS Holiday Blend ediție limitată by NESPRESSO cu note erbacee și note dulci de arțarBoabele din America Latină, intense și pline de viață, se combină cu boabele moi ale Indoneziei*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

STARBUCKS - BLONDE Espresso Roast - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Cele mai bune soiuri de cafea au fost alese, amestecate și prăjite de aproape cincizeci de ani. Rezultatul este un espresso îndrăzneț și catifelat. Acest amestec special de boabe din America Latină a fost prăjit cu atenție pentru a elibera note dulci și intense care se potrivesc perfect cu laptele, pentru o combinație lejera și echilibrată...

STARBUCKS - DARK Espresso Roast - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Acest amestec este baza fiecărei băuturi care a fost pregătită pentru dvs. Călătoria a început în 1975, odată cu căutarea echilibrului ideal între boabe și prăjirea lor.. și după luni de experimente diverse, s-a născut cafeaua de care te poți bucura acum. O dulceață de caramel, atât de perfectă încât a rămas neschimbată de-a lungul timpului...

STARBUCKS - DECAF Espresso Roast - Cafea DECOFEINIZATA - 10 Capsule NESPRESSO - STARBUCKS At Home

24,50

Acest amestec este baza fiecărei băuturi care a fost pregătită pentru dvs. Călătoria a început în 1975, odată cu căutarea echilibrului ideal între boabe și prăjirea lor.. și după luni de experimente diverse, s-a născut cafeaua de care te poți bucura acum. O dulceață de caramel, atât de perfectă încât a rămas neschimbată de-a lungul timpului...

STARBUCKS - HOUSE Blend LUNGO - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Un amestec de boabe fine din America Latină, prăjite până când capătă o culoare maro închis strălucitor. O aromă bogată, echilibrată, note de fructe uscate și cacao. Această cafea reprezintă originile Starbucks și este primul amestec creat pentru dvs., în 1971.Este vorba despre Starbucks și este o cafea pur și simplu delicioasă...

STARBUCKS - PIKE Place - LUNGO - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

De la primul nostru magazin din Seattle’s Pike Place Market până la cafenelele noastre din întreaga lume, clienții au solicitat o cafea proaspăt preparată de care să poată savura pe tot parcursul zilei. Un amestec neted, bine rotunjit, de cafele din America Latină, cu arome subtile bogate de ciocolată și nuci prăjite, este servit în fiecare zi proa..

STARBUCKS - Caffe VERONA - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

O cafea cu trei nume care povestește despre dragostea adevărată. În 1975, prima versiune destinată unui restaurant din Seattle s-a numit Jake's Blend, amestecul lui Jake. I-a plăcut atât de mult încât Starbucks a început să-l ofere în magazinele sale sub numele 80/20 Blend pentru amestecul său. Dragostea pentru această cafea a fost de așa natură în..

STARBUCKS - COLOMBIA Single Origin - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Starbucks a iubit întotdeauna cafeaua columbiană. Când călătorești pentru a ajunge la cultivatori, iubirea aceea este mai puternică ca niciodată. Călătorești de-a lungul drumurilor perfide și prăfuite, pe de o parte un zid abrupt de munte și pe de altă parte cerul fără margini.Corpul rotund, aroma bogată și gustul distinctiv al aromelor de fructe u..

STARBUCKS - SUMATRA Single Origin - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

O cafea picantă și unică, precum insula luxuriantă indoneziană din care provine. Corpos, cu aciditate scăzută, se caracterizează printr-un miros delicat pe palat și note persistente de iarbă uscată și pământ proaspăt. Cafeaua din Sumatra este baza celor mai prețioase amestecuri Starbucks, o comoară pe care Strabucks a fost onorată să o împărtășeasc..

Lavazza RICCO DEK - 100 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

150,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza ARMONICO - 100 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

Lavazza VIGOROSO - 100 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Cel mai intens gust de la Lavazza care reiese din amestecul boabelor de Arabica Braziliana cu Robusta prajita la temperaturi inalte conferindui astfel o putere naturala si note de caramel. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza DECISO - 100 Capsule Cafea Compatibile - Nespresso Compatibile

150,00

Din unirea boabelor de cafea din Brazilia si Sud Estul Asiei ia nastere o cafea braziliana cu o corpozitate moale, gust intens si note orientale de cacao. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso de uz casnic...

Lavazza ARMONICO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

Lavazza VIGOROSO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Cel mai intens gust de la Lavazza care reiese din amestecul boabelor de Arabica Braziliana cu Robusta prajita la temperaturi inalte conferindui astfel o putere naturala si note de caramel. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza DECISO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Din unirea boabelor de cafea din Brazilia si Sud Estul Asiei ia nastere o cafea braziliana cu o corpozitate moale, gust intens si note orientale de cacao. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso de uz casnic...

Lavazza DELICATO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si America de Sud confera acestui amestec o consistenta catifelata cu note de biscuite si flori de munte. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza RISTRETTO - 10 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza RICCO DEK - 10 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Borbone REspresso BLU - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Borbone Blu este amestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire. Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat - 70% Arabica / 30% Robusta..

Borbone REspresso NERO - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Caffè Borbone amestecul Nero : echilibru între Arabica și Robusta de înaltă calitate asociat cu un grad perfect de prăjire. Combinația perfectă pentru gust, aromă și cremă în fiecare ceașcă de cafea - 30% Arabica / 70% Robusta..

Borbone REspresso ORO - 50 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

75,00

Amestecul Oro este potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa. Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil...

Borbone REspresso ROSSA - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Caffè Borbone amestecul rosu s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea. Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

Borbone REspresso BLU - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Borbone Blu este amestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire. Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat...

Borbone REspresso NERO - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Caffè Borbone amestecul Nero : echilibru între Arabica și Robusta de înaltă calitate asociat cu un grad perfect de prăjire. Combinația perfectă pentru gust, aromă și cremă în fiecare ceașcă de cafea...

Borbone REspresso ORO - 100 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

150,00

Amestecul Oro este potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa. Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil.Dulce și rafinat: sinteză perfectă între gust și rafinament, cremo..

Borbone REspresso ROSSA - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Caffè Borbone amestecul rosu s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea. Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

Cafe ROYAL - Espresso DECAFFEINATO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Cafe Royal DECOFEINIZATA - aromă delicată și plăcută înfășurată în note proaspete de aciditate, Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Cafe ROYAL - Espresso FORTE - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Cafe Royal FORTE - Arome fructate si note delicate de ciocolată neagrăCapsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Cafe ROYAL - Espresso RISTRETTO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Espresso Ristretto cu arome intense și note de fructe de pădure.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - Espresso LUNGO FORTE - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Aromele fructate, note de ciocolată neagră și o aromă plină de corp sunt atuurile deținute de Café Royal Espresso Forte. Îbinarea ideală: cantuccini - biscuiți de migdale de la Bella Italia.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

CORSINI Espresso - GINSENG - 10 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

25,00

Espresso cu GinsengGinsengul este o plantă veche din Extremul Orient. din rădăcinile sale prețioase, se obține un extract special care promovează tonusul și energia în corpul nostru. Extractul celor mai bune calități de Ginseng combinat cu un excelent espresso pur Arabica revitalizează gustul, oferind în același timp o mare plăcere și energie...

CORSINI Single Origin - BRASILE - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

25,00

Cu o aromă catifelată și învăluitoare, cu o nuanță delicată deciocolata, este cafeaua ideala pentru micul dejun...

CORSINI Single Origin - COSTARICA - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

25,00

Parfumat, bine echilibrat o placere de care te bucuri in momentele de relaxare. Aceasta cafea a fost cultivata de la sfarsitul anilor 1700 pe muntii districtului omonim de la sud de San José, la o altitudine cuprinsa intre 1200 și 1700 de metri. Conditiile climatice si geografice combinate cu solul vulcanic bogat și bine drenat ofera un excelent ha..

CORSINI Single Origin - EL SALVADOR - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso

25,00

Cafeaua salvadorană este tipică pentru America Centrală, cu un corp ușor, aromat, foarte parfumat, ușor dulce, foarte echilibrat și cu aciditate scăzută. Cel mai bun se numește „SHG” (Strictly High Grown) și înseamnă că este cultivat la o înălțime de peste 1200 de metri. Ca și în Guatemala și Costa Rica, cafeaua este clasificată în funcție de altit..

CORSINI Single Origin - GUATEMALA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

25,00

Teritoriul Huehuetenango, în partea de nord-vest a Guatemala, la granița cu Mexicul, are o altitudine cuprinsă între 850 și 3700 de metri și oferă o varietate extraordinară de ecosisteme (de la păduri subtropicale umede până la păduri de pini).Caracteristicile pe care le au în comun cafele din această zonă sunt un corp plin și o aciditate bună. Cup..

CORSINI Single Origin - INDIA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso

25,00

Această cafea provine din statul Kerala, pe coasta de sud a Indiei, și este cea mai bună calitate a cafelei musonice. Se numește așa deoarece după recoltare, cafeaua verde este expusă vântului musonic în depozite deschise pentru câteva săptămâni în timpul sezonului ploios. Acest proces reduce aciditatea și crește dulceața, dându-i o culoare galben ..

CORSINI Single Origin - KENYA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso

25,00

În Kenya, pe platourile sugestive la o altitudine de 2.000 m, crește această calitate specială a Arabica care, după recoltare, este supusă unei prelucrări speciale pe teren umed. „A” dublu al denumirii indică dimensiunea boabelor peste medie. Intens, puternic și aromat, gustul său puternic însoțește plăcut sfârșitul mesei...

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - Espresso LUNGO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Espresso Lungo cu arome intense și note de fructe de pădure.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

CORSINI - Gran Riserva - INTENSO - 10 Capsule Compostabile - Cafea - Nespresso Compatibile

25,00

Pentru a face un amestec bun, trebuie să știți cum să găsiți calități excelente de cafea și apoi să le îmbunătățiți cu o prăjire perfectă. Espresso-ul din aceste capsule este esența călătoriei noastre și a experienței noastre în lumea cafelei. GRAN RISERVA gusto INTENSO este un amestec unic cu un gust aromat și intens...

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - 5x50 SET DEGUSTARE - 250 Capsule /Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Café Royal compatibile pentru Nespresso Professional sunt special concepute pentru aparatele Zenius și seria Gemini (CS100 / CS220).*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in funct..

CORSINI Single Origin - JAMAICA Blue Mountain - 10 Capsule - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

73,00

JAMAICA Blue MountainsDe asemenea, numit "caviarul cafelei", "Muntele Albastru" din Jamaica este una dintre cele mai apreciate calitati din lume. Se dezvoltă în "munții albastri", partea de est a insulei, mângâiată de brizele umede și calde, o zonă montană ale cărei vârfuri depășesc 2.200 de metri altitudine. Pe versanțele superioare ale acestor mu..

ALBERTO - Espresso PAPPAGALLO ROSSO - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

35,00

Amestec de cafea macinata si prajita, 90% Arabica si 10% Robusta, un espresso autentic italian cu miros persistent si gust dulce.EXCELENTA ARTIZANALA PLURIPREMIATA ..

Afişare 1 - 55 din 55 (1 pagini)
Înapoi sus