CAPSULE

Afișare grid:

Lavazza A MODO MIO - SET DEGUSTARE - 6x36 - 216 Capsule - Cafea Espresso

54,00

Compozitie 6articole Lavazza A MODO MIO 36 Capsule - Total 216Capsule:36x DELIZIOSO36x PASSIONALE36x SUERTE36x QUALITA ROSSA36x CREMA E GUSTO36x INTENSO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poat..

LAVAZZA - Office Pack - 4x54 - 216 Capsule - Espresso CREMA e GUSTO - A Modo Mio

81,00

Crema și gust: un espresso plin și cremos, cu intensitatea și gustul bogat al unui amestec puternic și decisiv.Crema și gust Lavazza A modo Mio se caracterizează printr-un amestec de Arabica din Brazilia și Robusta din Africa și Asia de Sud-Est pentru un espresso cremos și intens, cu note de cacao. Un espresso clasic de calitate.* Packagingul..

LAVAZZA - Office Pack - 4x54 - 216 Capsule - Espresso PASSIONALE - Cafea ARABICA - A Modo Mio

81,00

Din boabe de cafea Arabica cu proveniență Brazilia, Asia, America Centrală și de Sud, ia naștere un espresso cu un gust intens și armonios, care vrea să te surprindă cu arome ușoare de caramel și ciocolată. Pasiune totală.* Packagingul poate sa difere in functie de disponibilitate. Se asigura intreaga cantitate comandata prin multiplicarea am..

LAVAZZA - Office Pack - 4x54 - 216 Capsule - Espresso Qualita ROSSA - A Modo Mio

81,00

Qualità Rossa este o cafea plină de aromă, ideală pentru a începe mai bine o nouă zi, încărcâdu-te cu energie.Calitatea Lavazza Roșie A Modo Mio este caracterizata de un amestec de cafea arabica braziliană care îi conferă un corp bogat și mirosuri dulci si robusta africană care îi dă o intensitate și un gust dulce. Rezultatul este o cafea cu arom..

STARBUCKS Italy - Set Degustare - 6x12 - Cafea - 72 CAPSULE by NESCAFE Dolce Gusto

179,40

Set degustare Starbucks pentru aparate NESCAFE Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Dolce Gusto. 72 de capsule (6 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Starbucks pentru tine!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima n..

LAVAZZA - Dolce Gusto - 4x16 SET DEGUSTARE - 64 Capsule cafea

105,00

Compozitie 4articole Lavazza DOLCE GUSTO 12 Capsule - Total 64Capsule:16x INTENSO16x CREMOSO16x ARABICA Bio16x CAPPUCCINO* Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentelor la momentul comenzii, fara a fi solicitata o diferenta de pret - se aplica pretul PROMO! ..

Lavazza Espresso CREMOSO Dolce Gusto - 16 capsule

25,00

Cafeaua Arabica central-sud-americană și cafeaua asiatică Robusta amestecate de expertii Lavazza, creează un espresso cu un buchet puternic și plin de corp.Procesul de prăjire îi conferă un gust delicios de ciocolată și fructe uscate...

POP 100 Capsule - Lavazza A Modo Mio - E-Mio1 - Cafea INTENSO

140,00

Capsule de cafea amestec E-Mio .1 intens,un amestec care combină cu înțelepciune cafeaua din Asia Centrală și de Sud, cu un gust puternic și decisiv, un corp bogat, un gust persistent, arome de ciocolata si fructe uscate prăjite, un adevărat Espresso italian!..

BORBONE - Don Carlo - 4x50 SET Degustare - 200 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

75,00

200 Capsule de cafea Borbone DonCarlo - Compatibile Lavazza A Modo Mio.Continut:50 Caps - Don Carlo NERA50 Caps - Don Carlo ROSSA50 Caps - Don Carlo BLU50 Caps - Don Carlo ORO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta a..

Lavazza CAPPUCCINO Dolce Gusto - 16 capsule

27,00

Gustul bogat și plin de corp al espressoului întâlnește moliciunea spumei de lapte.Preparare pentru o băutură pe bază de lapte praf integral cu zahăr și un amestec de cafea măcinată prăjită în capsule...

Lavazza Espresso ARABICA Bio - Dolce Gusto - 16 capsule

28,00

Lavazza a ales cafele 100% Arabica de înaltă calitate, plantații biologice din America Centrală și de Sud pentru a crea un espressodulce și echilibrat. Amestecul atent și prăjirea lentă îi sporesc aroma și conferă acestui BIO Espresso note delicate de fructe...

Pagliero - CLASSICA - 50 Capsule Cafea - Dolce Gusto Compatibile

75,00

Amestec de cafele fine Arabica și Robusta, selectate cu grijă și prăjite pentru a obține o cafea echilibrată, cnote picante de vanilie și migdale prăjite, cu un gust bogat și echilibrat. Cutie: 50 capsule compatibile DolceGustoProdus exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!“il perfetto espresso italiano”..

Pagliero - CREMA BAR - 50 Capsule Cafea - Dolce Gusto Compatibile

75,00

Cafelele Arabica aromate, combinate cu gustul Robusta, conferă o aromă rafinată, moale și catifelată. O cafea cu un gust bogat, plin de viață și echilibrat. Cutie: 50 capsule compatibile DolceGustoProdus exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!“il perfetto espresso italiano”..

CORSINI 1950 Espresso - 10x10 SET Degustare - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

25,00

Set degustare capsule CORSINI 1950 pentru espressoare Nespresso. 100 de capsule (10 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Caffe Corsini pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome si bauturi, diverse sortimente pentru Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima n..

BORBONE - REspresso - 4x50 SET Degustare - 200 Capsule - Cafea - NESPRESSO Compatibile

75,00

200 Capsule de cafea Borbone REspresso - Compatibile NESPRESSO.Continut:50 Caps - Don Carlo NERA50 Caps - Don Carlo ROSSA50 Caps - Don Carlo BLU50 Caps - Don Carlo ORO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolel..

LAVAZZA Nespresso - 6x10 SET Degustare - 60 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Contine 6 articole - 60 CapsuleRISTRETTO 10 capsARMONICO 10 capsVIGOROSO 10 capsDELICATO 10 capsDECISO 10 capsRICCO DEK 10 capsLasa-te cucerit de varietatea de arome si bauturi, diverse sortimente pentru Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile su..

STARBUCKS At Home - SET DEGUSTARE 8x10 - 80 Capsule NESPRESSO

24,50

Set degustare capsule Starbucks pentru Nespresso. 80 de capsule (8 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Starbucks pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome din gama Starbucks by Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cos..

BORBONE - Don Carlo BLU - 100 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

150,00

Capsule de cafea Borbone Blend BLU Compatibile Lavazza A Modo Mio...

BORBONE - Don Carlo BLU - 50 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

75,00

Capsule de cafea Borbone Blend BLU Compatibile Lavazza A Modo Mio...

STARBUCKS At Home - SET DEGUSTARE 8x10 - 80 Capsule NESPRESSO

24,50

Set degustare capsule Starbucks pentru Nespresso. 80 de capsule (8 ARTICOLE), perfecte pentru a explora varietatea de arome si gusturi propuse de Starbucks pentru tine Lasa-te cucerit de varietatea de arome din gama Starbucks by Nespresso!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cos..

NESCAFE - CORTADO Espresso Macchiato - 70 Capsule - Cafea - Nescafe Dolce Gusto

129,00

Consistentă și bogată, o specialitate de cafea absolut delicioasă ce își trage rădăcinile din Spania, Cortado este un espresso macchiato ce conține un amestec distinct, bogat și intens de espresso classic și lapte ce îi adaugă extra savoare, fiind perfectă în orice moment al zilei și absolut necesară în orice colecție de specialități de cafea. ..

NESCAFE - Espresso ARDENZA - 70 Capsule - Cafea - Dolce Gusto

129,00

Espresso Ardenza este o cafea plină de corp, gust tradițional și aromă intensă...

NESCAFE - Espresso BARISTA - 70 Capsule - Cafea - Dolce Gusto

129,00

Dens şi aromat, Espresso Barista îţi lasă o impresie puternică!Este delicios, intens, conceput în stil italian, oferind o explozie de arome bogate de cafea naturală.Cu un strat distins de cremă, Barista oferă luxul unei cafele în stil barista, oricând ţi-o doreşti în confortul casei tale. ..

NESCAFE - Espresso INTENSO - 70 Capsule - Cafea - Dolce Gusto

129,00

Prăjirea delicată a boabelor de cafea Arabica și Robusta conferă o aromă specială, un gust plăcut şi un contrast savuros al delicioaselor note aromate de mere coapte, migdale și cireșe, menținând în același timp buchetul intens al cafelei Espresso Intenso...

NESCAFE - Espresso NAPOLI - 70 Capsule - Cafea - Dolce Gusto

129,00

Personalitatea copleșitoare a Napoli într-un espresso, un amestec fin inspirat din tradiția cafelei italiene. Intensitate 13 din 13..

BORBONE - Don Carlo ORO - 100 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

150,00

Capsule Caffè Borbone GOLD Blend compatibile cu doza unica Lavazza A Modo Mio...

BORBONE - Don Carlo ORO - 50 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

75,00

Capsule Caffè Borbone GOLD Blend compatibile cu doza unica Lavazza A Modo Mio...

Borbone - Don Carlo NERA - 100 Capsule - Cafea - A Modo Mio

150,00

Capsule Caffè Borbone Blend BLACK Single-Dose Lavazza A Modo Mio..

Borbone - Don Carlo NERA - 50 Capsule - Cafea - A Modo Mio

75,00

Capsule Caffè Borbone Blend BLACK Single-Dose Lavazza A Modo Mio..

BORBONE - Don Carlo ROSSA - 100 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

150,00

 Capsule de cafea Bourbon Blend RED Lavazza A Modo Mio..

BORBONE - Don Carlo ROSSA - 50 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

75,00

 Capsule de cafea Bourbon Blend RED Lavazza A Modo Mio..

BARBARO - ORO /Arabica - 80 Capsule Cafea - illy IperEspresso

200,00

Nutis /BARBARO OROSINGURA capsulă compatibilă Illy IperespressoCafea Arabica cultivata in zonele muntoase din sud-estul Braziliei. Descoperiți gustul amestecului Arabica, dar mai presus de toate cremositatea sa unică.  ATENȚIE CAPSULA NU ESTE COMPATIBILĂ PENTRU ESPRESSOARELE PROFESSIONALE (Ho.Re.Ca)..

Caffe COSTADORO 1890 - ESPRESSO - 150 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

375,00

7g/ Caps - COSTADORO ESPRESSO BAR (Compoziție cafea 90% Arabica - 10% Robusta). Un amestec tradițional care se remarcă printr-un parfum intens și o aromă echilibrată și plăcută. Aroma puternică de cacao face ca gustul amestecului Costadoro Espresso să fie unic, de asemenea prezintă aromă de pâine, fructe și fructe uscate. Costadoro E..

BARBARO - Dark /NERA - 80 Capsule Cafea - illy IperEspresso

200,00

Nutis /BARBARO NERASINGURA capsulă compatibilă Illy Iperespresso, amestec negru, aromă puternica, un adevărat espresso napolitan. ATENȚIE CAPSULA NU ESTE COMPATIBILĂ PENTRU ESPRESSOARELE PROFESSIONALE (Ho.Re.Ca)..

VERGNANO - ARABICA - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIOdegradabile - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 ArabicaAmestec de cafea din cea mai bună arabică din America Latină, cu note de fructe proaspete și arome florale.Aciditatea este nuanțată cu un indiciu de Robusta și notele delicate sunt îmbogățite cu mirosuri dulci care reamintește de lemnul de cedru prețios.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea..

VERGNANO - CREMOSO - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 Cremoso O cremă aurie densă și de lungă durată. Aromele de vanilie și piper negru amestecate cu note aromatice care aduc în minte condimente orientale.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea espresso-ului italian.Fiecare capsulă este ambalată într-o pungă specială care protejează în timp c..

VERGNANO - INTENSO - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

50 capsule Caffè Vergnano Espresso 1882 Intenso Parfumul intens al celor mai bune boabe de cafea Robusta într-un amestec plin de corp.O cremă persistentă și o culoare adâncă de alune.50 capsule de origine valoroasă pentru prepararea espresso-ului italian.Fiecare capsulă este ambalată într-o pungă specială care protejează în timp calitatea..

VERGNANO - NAPOLI Forte - Espresso1882 - 50 Capsule Cafea - Compostabile - BIODEGRADABILE - Nespresso Compatibile

90,00

Un amestec caracterizat printr-o aromă plină și parfumată, care amintește de note picante și de ciocolată, un corp bogat și persistent, cu nuanțe ușor amare, date de prezența unei cantități reduse de African Robusta.Originile Arabica din America Centrală și de Sud garantează o aromă moale și delicată.Extractul are o cremă compactă de nuci brun-înch..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

.STARBUCKS - LIMITED ED. Blend - HERBAL & MAPLE Notes - Cafea - 10 Capsule by NESPRESSO

35,50

STARBUCKS Holiday Blend ediție limitată by NESPRESSO cu note erbacee și note dulci de arțarBoabele din America Latină, intense și pline de viață, se combină cu boabele moi ale Indoneziei*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

STARBUCKS - BLONDE Espresso Roast - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Cele mai bune soiuri de cafea au fost alese, amestecate și prăjite de aproape cincizeci de ani. Rezultatul este un espresso îndrăzneț și catifelat. Acest amestec special de boabe din America Latină a fost prăjit cu atenție pentru a elibera note dulci și intense care se potrivesc perfect cu laptele, pentru o combinație lejera și echilibrată...

STARBUCKS - DARK Espresso Roast - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Acest amestec este baza fiecărei băuturi care a fost pregătită pentru dvs. Călătoria a început în 1975, odată cu căutarea echilibrului ideal între boabe și prăjirea lor.. și după luni de experimente diverse, s-a născut cafeaua de care te poți bucura acum. O dulceață de caramel, atât de perfectă încât a rămas neschimbată de-a lungul timpului...

STARBUCKS - DECAF Espresso Roast - Cafea DECOFEINIZATA - 10 Capsule NESPRESSO - STARBUCKS At Home

24,50

Acest amestec este baza fiecărei băuturi care a fost pregătită pentru dvs. Călătoria a început în 1975, odată cu căutarea echilibrului ideal între boabe și prăjirea lor.. și după luni de experimente diverse, s-a născut cafeaua de care te poți bucura acum. O dulceață de caramel, atât de perfectă încât a rămas neschimbată de-a lungul timpului...

STARBUCKS - HOUSE Blend LUNGO - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Un amestec de boabe fine din America Latină, prăjite până când capătă o culoare maro închis strălucitor. O aromă bogată, echilibrată, note de fructe uscate și cacao. Această cafea reprezintă originile Starbucks și este primul amestec creat pentru dvs., în 1971.Este vorba despre Starbucks și este o cafea pur și simplu delicioasă...

STARBUCKS - PIKE Place - LUNGO - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

De la primul nostru magazin din Seattle’s Pike Place Market până la cafenelele noastre din întreaga lume, clienții au solicitat o cafea proaspăt preparată de care să poată savura pe tot parcursul zilei. Un amestec neted, bine rotunjit, de cafele din America Latină, cu arome subtile bogate de ciocolată și nuci prăjite, este servit în fiecare zi proa..

STARBUCKS - Caffe VERONA - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

O cafea cu trei nume care povestește despre dragostea adevărată. În 1975, prima versiune destinată unui restaurant din Seattle s-a numit Jake's Blend, amestecul lui Jake. I-a plăcut atât de mult încât Starbucks a început să-l ofere în magazinele sale sub numele 80/20 Blend pentru amestecul său. Dragostea pentru această cafea a fost de așa natură în..

STARBUCKS - COLOMBIA Single Origin - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

Starbucks a iubit întotdeauna cafeaua columbiană. Când călătorești pentru a ajunge la cultivatori, iubirea aceea este mai puternică ca niciodată. Călătorești de-a lungul drumurilor perfide și prăfuite, pe de o parte un zid abrupt de munte și pe de altă parte cerul fără margini.Corpul rotund, aroma bogată și gustul distinctiv al aromelor de fructe u..

STARBUCKS - SUMATRA Single Origin - Cafea - 10 Capsule NESPRESSO

24,50

O cafea picantă și unică, precum insula luxuriantă indoneziană din care provine. Corpos, cu aciditate scăzută, se caracterizează printr-un miros delicat pe palat și note persistente de iarbă uscată și pământ proaspăt. Cafeaua din Sumatra este baza celor mai prețioase amestecuri Starbucks, o comoară pe care Strabucks a fost onorată să o împărtășeasc..

Lavazza RICCO DEK - 100 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

150,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza ARMONICO - 100 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

Lavazza VIGOROSO - 100 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Cel mai intens gust de la Lavazza care reiese din amestecul boabelor de Arabica Braziliana cu Robusta prajita la temperaturi inalte conferindui astfel o putere naturala si note de caramel. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Mitaca EXTRA - GOLD - Lungo /Forte - MPS illy BUSINESS - New Blend - Mitaca Professional System - 15 Capsule Cafea

25,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***NEW BLEND - EXTRA- amestec de cafele selectionate,pentru un gust puternic și un caracter excelent, bland conceput pentru adevarati amatori Italian Espresso!Pachetele unice păstrează produsele într-o atmosferă modificată asigurând conservarea perfectă a produsulu..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Mitaca FORTE - MPS illy BUSINESS - Mitaca Professional System - 15 Capsule Cafea Arabica

25,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu intensitate și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm...

-4%

Mitaca SUPREMO - MPS illy BUSINESS - Mitaca Professional - 15 Capsule Cafea Arabica

25,00 24,00

O cafea de calitate superioară, provine dintr-un amestec fin 100% Arabica, aroma unică și un gust rafinat.Capsulele Mitaca MPS Supremo sunt alegerea ideală pentru cei care nu doresc să renunțe la un espresso perfect din amestec Arabica selectatAmbalajele individuale păstrează produsele în atmosferă modificată, asigurând conservarea perfectă a ..

Lavazza DECISO - 100 Capsule Cafea Compatibile - Nespresso Compatibile

150,00

Din unirea boabelor de cafea din Brazilia si Sud Estul Asiei ia nastere o cafea braziliana cu o corpozitate moale, gust intens si note orientale de cacao. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso de uz casnic...

-5%

Mitaca LEGGERO DEK - MPS illy BUSINESS - Mitaca Professional - 15 Capsule Cafea DECOFEINIZATA

25,00 23,80

Decofeinizata care păstrează aroma inconfundabilă și intensă a unui amestec 100% ARABICA Conținut de cafeină inferior 0,1%..

Bialetti Caffè 4x16 - SET DEGUSTARE - Espresso ROMA & NAPOLI - 64 Capsule - Cafea

38,00

Compozitie:2x16 NAPOLI - Forte2x16 ROMA - Intenso*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentelor la momentul comenzii, fara a fi solicitata o di..

Bialetti Caffè 3x16 - SET DEGUSTARE - Espresso MILANO - ROMA - NAPOLI - 48 Capsule - Cafea

38,00

Compozitie:1x16 NAPOLI - Forte1x16 ROMA - Intenso1x16 MILANO - Morbido*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentelor la momentul comenzii, fara..

illy BUSINESS - MPS - CLASSICO RED (Rosso) - 15 Capsule Cafea Arabica

33,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel.Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat.Pachet de ..

illy BUSINESS - MPS - Classico LUNGO (Blu)- 15 Capsule Cafea Arabica

33,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***În versiunea lungă, amestecul Illy creează un espresso cu un volum mai mare dar cu aceeași bogăție aromată, corp consistent și plăcut. Cafea 100% Arabica...

illy IperEspresso CLASSIC ROSSO - 18 Capsule Cafea Arabica

45,50

Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel. Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat. Pachet de 18 capsule...

illy IperEspresso DECAFFEINATO - 18 Capsule Cafea Arabica Decofeinizata

45,50

Gust și aromă identică cu cea de cafea naturală, consecinta celor mai bune tehnici de extracție a cofeinei, astfel conținutul de cafea este mai puțin de 0,05%, adică jumătate din ceea ce este prevazut de normativele pentru cafeaua decofeinizată.Cafea 100% Arabica* Ambalaje echivalente linia verde - linia blu..

illy IperEspresso Single Origin BRASILE - 18 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

47,00

Brazilia este primul producător mondial de cafea Arabica. Boabele sunt cultivate în primul rând în zonele muntoase din partea de sud-est a țării unde perioadele alternative de ploaie și seceta favorizează creșterea plantațiilor. Această cafea Arabica se caracterizează printr-o dulceață specială și note de ciocolată, cu indicii de caramel și pâ..

illy IperEspresso Single Origin GUATEMALA - 18 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

47,00

Acest tip de cafea crește în munții Guatemalei până la 2000 de metri. La aceste altitudini frigul este atenuat de vânturile calde din Mexic, dând naștere unui sol foarte bogat și caracterizat de o mare biodiversitate. De aici provine o cafea arabică excelentă care se distinge prin dulceața ei marcată și un buchet bogat de arome, printre care aminti..

Lavazza ARMONICO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Lavazza Espresso Armonico, capsule compatibile cu sistemul Nespresso. Contin cafea macinata, 100% arabica, delicata, cu note florale si crema catifelata. Contine mix de arabica din America Centrala si Brazilia...

Lavazza VIGOROSO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Cel mai intens gust de la Lavazza care reiese din amestecul boabelor de Arabica Braziliana cu Robusta prajita la temperaturi inalte conferindui astfel o putere naturala si note de caramel. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

BARBARO - CREMOSO Blu Napoli - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Blu Napoli, brand Caffè Barbaro, un amestec cu crema densa si corpoasa, culoare inchisa si note intense.Compatibile 100% cu espressoarele Bialetti Diva, Mini-Express, Mokaespresso, Mokissima, Mokona Mono, Mokona Trio, Mokona One, Tazzissima, Tazzona Mono, Tazzona Trio, Smart si toate aparatele Bialetti care functioneaza cu capsule originali di..

BARBARO - ORO Arabica DELICATO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Oro Delicato, brand Caffè Barbaro, un amestec cu crema corpoasa de culoare aurie. Notele parfumate din prajirea echilibrata aduc senzatia cafelei proaspat prajiteCompatibile 100% cu espressoarele Bialetti Diva, Mini-Express, Mokaespresso, Mokissima, Mokona Mono, Mokona Trio, Mokona One, Tazzissima, Tazzona Mono, Tazzona Trio, Smart si toate ap..

illy BUSINESS - MPS - Classico INTENSO (Dark) - 15 Capsule Cafea Arabica

33,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu intensitate și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm.Cafea 100% Arabica...

illy iES - illy Espresso System - CLASSIC Rosso - 100 Capsule Cafea Arabica

241,00

Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel.Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat.Box 100 capsule...

illy iES - illy Espresso System - INTENSO - 100 Capsule Cafea Arabica

241,00

Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel.Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat.Box 100 capsule...

Lavazza - AROMATICO - 50 capsule - Espresso Point

75,00

Amestec de cafea 100% Arabica braziliană și Asia de Sud-Est, cu un gust caracteristic delicat, plin și persistent. Prăjirea și măcinarea specială permit obținerea în ceașcă a unei cafele espresso cu un gust persistent și parfumat, în special cremos...

Lavazza - CREMOSO - 50 Capsule - Cafea - EspressoPoint Compatibile

75,00

O textura completa si densa, de la care obtineti un gust espresso persistent . Amestec compus din cea mai bună Arabică din America de Sud (40%) și cea mai bună africană Robusta (60%)...

Lavazza - INTENSO -50 Capsule - Cafea - EspressoPoint Compatibile

75,00

Amestec intens și cremos, din care obțineți un espresso gustos cu aromă bogată de cacao și cu un gust persistent...

Lavazza DECISO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Din unirea boabelor de cafea din Brazilia si Sud Estul Asiei ia nastere o cafea braziliana cu o corpozitate moale, gust intens si note orientale de cacao. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso de uz casnic...

Lavazza DELICATO - 10 Capsule Cafea - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si America de Sud confera acestui amestec o consistenta catifelata cu note de biscuite si flori de munte. Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

Lavazza RISTRETTO - 10 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

PAGLIERO - Corposo INTENSO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso

150,00

Un amestec extrem de intens - Robusta din Brazilia și Guatemala.Aroma puternic amară și notele de piper sunt echilibrate de un corp dens și cremos.Produs exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!..

Pagliero - CREMOSO - BIALETTI Compatibile - 100 Capsule Cafea Espresso ambalate individual

150,00

Perfect pentru cei care caută un impuls energetic. Prăjirea particulară a cafelei Robusta și Arabica oferă acestei cafele o aroma plăcută și un gust deosebit de bogat și decisiv. Un amestec intens, corpul dens și cremos își echilibrează aroma puternică.Produs exclusiv dedicat retelei internationale TuttoCapsule!..

Bialetti Caffè - MILANO - Espresso Gusto Morbido - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Milano este un espresso care nu are niciodată un gust amar, are un parfum delicat și se potrivește foarte bine cu un stil de viață dinamic. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează păstrarea aromei, prospețimii și caracteristicile nutriționale. Amestec de cafea 100% Arabica...

Bialetti Caffè NAPOLI - Espresso Gusto Forte - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Napoli – o cafea espresso in stil napolitan ce ne aminteste de un gust puternic si bine prajit. O macinare deosebit de fină și legendara abilitate a baristilor napolitani in pregatirea cafelei au ajutat pentru a crea mitul unei cafele renumite în întreaga lume. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează ..

Bialetti Caffè ROMA - Espresso Gusto Intenso - 16 Capsule - Cafea

38,00

Gustul Roma pledeaza pentru o savoare espresso cu aroma puternica si persistenta cu note elegante de fructe uscate. Cutie cu 16 capsule ambalate in aluminiu certificat alimentar ce garanteaza pastrarea aromei, prospetimii si caracteristicile nutritionale. Amestec de cafea 50% Arabica si 50% Robusta...

illy BUSINESS - MPS - Classico DECAFFEINATO (Verde) - 15 Capsule Cafea Arabica DECOFEINIZATA

33,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***Gust și aromă identică cu cea de cafea naturală, consecinta celor mai bune tehnici de extracție a cofeinei, astfel conținutul de cofeina este mai puțin de 0,05%, adică jumătate din ceea ce este prevazut de normativele pentru cafeaua decofeinizată.Cafea 100% ArabicaPachet ..

illy BUSINESS - MPS - New Blend - Medium ARGENTO - 15 Capsule Cafea Arabica

33,00

*** Contacteaza-ne pentru preturi speciale, abonamente si comodat GRATUIT! ***Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel.Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat.Pachet de ..

illy iES - illy Espresso System - DECAFFEINATO - 100 Capsule Cafea Arabica

241,00

Gust și aromă identică cu cea de cafea naturală, consecinta celor mai bune tehnici de extracție a cofeinei, astfel conținutul de cafea este mai puțin de 0,05%, adică jumătate din ceea ce este prevazut de normativele pentru cafeaua decofeinizată.Cafea 100% ArabicaBox 100 capsule...

illy IperEspresso CLASSIC - FORTE /Dark - 18 Capsule Cafea Arabica

45,50

Gusto Forte - prăjire caracterizata printr-un gust de ciocolată neagră și aromă de pâine prăjită.Pentru iubitorii de gust bogat și decisiv.Cafea 100% Arabica...

illy IperEspresso CLASSIC - INTENSO - 18 Capsule Cafea Arabica

45,50

Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu intensitate și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm. Cafea 100% Arabica...

illy IperEspresso CLASSIC Blu LUNGO - 18 Capsule Cafea Arabica

45,50

În versiunea lungă, amestecul Illy creează un espresso cu un volum mai mare dar cu aceeași bogăție aromată, corp consistent și plăcut. Cafea 100% Arabica...

Italian Coffee - ANGOLA Monorigine - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

17,00

Pentru iubitorii de espresso intenso: o cafea Robusta 100% monorigine Angola.Un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Italian Coffee - ETIOPIA Monorigine - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

18,90

Pentru iubitorii de espresso, un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Italian Coffee - GINSENG - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

18,50

Bautura naturala cu cafea si radacina de Ginseng un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

2-3 Days

Italian Coffee - ORZO- 12 Capsule - Băutură Naturală - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

18,50

Bautura naturala din orz, fara cafea. Un gust surprinzător și particular. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Italian Coffee - UBUNTU BIO - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

18,00

Un amestec special din cafea 100% Arabica Braziliană Biologică. O cafea perfectă pentru iubitorii de Arabica pură. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Lavazza - 3x50 ESPRESSO POINT - SET Degustare - 150 capsule - Espresso Point

75,00

LAVAZZA ESPRESSO POINT 150 CapsuleContinut:50 Capsule AROMATICO50 Capsule CREMOSO50 Capsule INTENSO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in functie de disponibilitate sortimentel..

Lavazza - GINSENG - 12 Capsule - Cafea ARABICA - A Modo Mio Compatibile

22,00

Lavazza A Modo Mio GINSENGPrajirea dark lasa un gust moale si placut de GINSENG intens..

LAVAZZA - Tierra - BRASILE Cerrado - MONORIGINE Arabica - 12 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

22,00

Un modo Mio Tierra! Brazilia - Cerrado este o cafea fină, cu un gust intens și plin de gust, caracterizată prin note de miere și ciocolată.O cafea unica, Arabica 100% din agricultura durabila, nascuta pe platoul Cerrado din Brazilia. Recolta tîrzie a cireșelor de cafea uscate pe crengi dă acestei monografii originale note ciudate de miere și ciocol..

Lavazza - TIERRA BIO - 12 Capsule - Cafea ARABICA - A Modo Mio Compatibile

22,00

Lavazza A Modo Mio Tierra Bio OrganicDin America Centrala si de Sud provine pretioasa cafea Arabica cultivata ecologic pentru a crea un espresso dulce cu note aromatice de fructe si biscuiti.Prajirea dark lasa un gust moale si placut de ciocolata...

Lavazza - TIERRA PERU - BIO - 12 Capsule - Cafea ARABICA Monorigine - A Modo Mio Compatibile

22,00

Lavazza A Modo Mio Tierra PERUO cafea delicata, 100% Arabica, cultivata la 1800 metri altitudine in cel mai mare lant muntos din lume - Cordillera Ande - PERUIn ceasca se regasesc placute note floreale, retrogust unic...

LAVAZZA Espresso ORO ARABICA - 12 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

22,00

LAVAZZA OROArabica 100%, o cafea remarcabilă, dulce si rafinata!..

Lavazza RICCO DEK - 10 Capsule Cafea Decofeinizata - Nespresso Compatibile

15,00

Boabele de cafea Arabica din Brazilia si robusta din Asia de Sud Est confera acestui amestec o consistenta catifelata, gust dulce si catifelat.Capsule compatibile cu espressoarele Nespresso® pentru uz casnic...

POP Caffe - ARABICA - Illy UNO System – 10 Capsule

18,25

Amestecul Arabica provine dintr-o selecție atentă a celor mai bune Arabica din America de Sud Centrală, combinate cu Robusta din Asia de Sud Centrală.Rezultatul este o cafea cu gust delicat și lichior, cu note de ciocolată. Capsule compatibile cu aparatele Uno System. În plus, pentru a păstra aroma cafelei, ambalajul se află într-o atmosferă de pro..

POP Caffe - CREMOSO - Illy UNO System – 10 Capsule

18,25

Creamy Blend este obținut din amestecarea abilă a cafelei Arabica din America Centrală cu cafele delicate din Asia. Rezultatul este o cafea cu aromă dulce și picantă. Capsule compatibile cu aparatele Uno System. În plus, pentru a păstra aroma cafelei, ambalajul se află într-o atmosferă de protecție în folie de aluminiu cu trei straturi...

POP Caffe - INTENSO - Illy UNO System – 10 Capsule

18,25

Amestecul intens se obține din amestecul abil al cafelei asiatice, cu o aromă puternică și decisivă, cu un gust de ciocolată și o aromă de nuci prăjite.Capsule compatibile cu aparatele Uno System. În plus, pentru a păstra aroma cafelei, ambalajul se află într-o atmosferă de protecție în folie de aluminiu cu trei straturi...

STARBUCKS Italy - AMERICANO - HOUSE Blend - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Un amestec de boabe fine din America Latină, prăjite până când capătă o culoare maro închis strălucitor. O aromă bogată, echilibrată, note de fructe uscate și cacao. Această cafea reprezintă originile Starbucks și este primul amestec creat în 1971, o cafea pur și simplu delicioasă!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

STARBUCKS Italy - AMERICANO - Veranda Blend - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Dolce Gusto Veranda Blend Americano – Reteta din 1971 ce combina boabe de cafea din America Latina cu aroma de alune si cacao intr-o cafea lunga cu o prajire usoara!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

Bialetti Caffè PALERMO - Espresso Extra FORTE - 16 Capsule - Cafea

38,00

PALERMO, un oraș care se contopește într-o uniune între cer, pământ și mare, legat istoric de arabi, descoperitori de cafea. Cafeaua sa este intensă și foarte întunecată, cu un gust amar marcat și plină de energie.10% Arabica - 90% Robusta ..

Bialetti Caffè TORINO - Espresso Gusto Cioccolatato - 16 Capsule - Cafea

38,00

Cu o consistență catifelată, armonioasă și rafinată, capsulele Torino te conduc într-o experiență senzorială cu influențe de ciocolată și alune. Cutie cu 16 capsule ambalate în aluminiu certificat alimentar ce garantează păstrarea aromei, prospețimii și caracteristicile nutriționale. Amestec de cafea 90% Arabica și 10% Robusta...

Bialetti Caffè VENEZIA - Espresso - 16 Capsule - Cafea

38,00

Delicat, prăjirea oferă o aromă de vanilie interesantă și plăcută amestecului Venezia, creând un espresso natural dulce.80% Arabica - 20% Robusta ..

illy iES - illy Espresso System - CLASSIC Blu LUNGO - 100 Capsule Cafea Arabica

241,00

În versiunea lungă, amestecul Illy creează un espresso cu un volum mai mare dar cu aceeași bogăție aromată, corp consistent și plăcut.Cafea 100% Arabica...

illy IperEspresso AMERICANO NERO - 18 Capsule Cafea Arabica

48,00

Note aromaticeNoile capsule de cafea Iperespresso americane vă permit să preparați o ceașcă excelentă de cafea americană cu amestec illy, folosind oun espressor de cafea Iperespresso Espresso & Coffee.Caracterizată cu o ușoară amărăciune, prăjeala întunecată dă viață unei cafele cu un corp consistent, note de ciocolată și pâine prăjită...

illy IperEspresso AMERICANO ROSSO - 18 Capsule Cafea Arabica

48,00

Noile capsule de cafea Iperespresso vă permit să preparați o ceașcă excelentă de cafea americană cu amestec illy, folosind o mașină de cafea Iperespresso Espresso & Coffee.Într-un echilibru între aciditate și amărăciune, prăjirea conferă cafelei dvs. americane o notă dulce și înfloritoare care este combinată cu indicii de prăjituri, caramel și ..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

illy IperEspresso Single Origin COLOMBIA - 18 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

54,00

Gust armoniosÎn Columbia, în lanțul muntos Anzi, există condiții ideale pentru cultivarea cafelei Arabica de calitate, caracterizată printr-o aromă bogată și note pronunțate de fructe de citrice și fructe roșii...

Italy Pre-Order (4-10 Days)

illy IperEspresso Single Origin ETIOPIA - 18 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

54,00

#CAFEAUA are radacini in Etiopia: acolo creste spontan o cafea Arabica cu o aroma delicata si note florale de iasomie. illy exalteaza Etiopia printr-un profil de prăjire dedicat..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

illy IperEspresso Single Origin INDIA - 18 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica

54,00

Din patria condimentelor, India, o Arabica bogată în arome, caracterizată prin intensitate corporală și totodata aromatică, cu note de piper negru și ciocolată neagră extra pe care le îmbunătățim datorită unui nou profil dedicat de prăjire.Pachetul conține 18 capsule Iperespresso de cafea Arabica Selection India...

illy Uno System - Espresso VERDE Decaffeinato - 16 Capsule cafea Arabica

38,95

Illy extrage cofeina din boabe de cafea păstrând în același timp toate aromele prezente în amestecul său prețios. Cafeaua decofeinizată păstrează tot gustul moale și armonios care face cafeaua illy inconfundabilă, cu un procent de cofeină mai mic de 0,1%.Cafea 100% Arabica...

Italian Coffee - COLOMBIA Monorigine - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

17,00

100% cafea Arabica mono origine Columbia cu caracter puternic, gust persistent, aciditate medie si note de ciocolata. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Italian Coffee - HARAMBEE Intenso - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo - BEANZ Compatibile

15,00

O cafea intensa si speciala obtinuta din 20% cafea Arabica Braziliana si 80% cafea Robusta Africana. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Italian Coffee - UTOPIA - 12 Capsule - Cafea - Caffitaly-Cafissimo - Tchibo-BEANZ Compatibile

15,00

Un amestec corpos obținut din cafea 100% Robusta. Cafea intensă pentru iubitorii de Robusta pură. Capsule compatibile cu toate espressoarele Tchibo Cafissimo, Caffitaly, BeanZ...

Lavazza - Crema e Aroma - 100 Capsule - Cafea - Espresso Point

123,00

Mix compus din cele mai bune soiuri de cafea Arabica (40%) braziliană şi centro americană şi cele mai preţioase Robusta(60%) indoneziane. Capsule Lavazza Espresso Point Crema e Aroma Espresso capsule de cafea ce contin mix de cafea cu gust plin şi dulce şi cremă consistentă.Caffe espresso cu gust pl..

Lavazza - Forte e Deciso- 100 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

123,00

Cafeaua Lavazza Espresso Point Forte e Deciso contine un amestec intre cele mai bune soiuri de Arabica si Robusta...

2-3 Days

Lavazza Blue - Crema Dolce - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Compatibile

154,00

Lavazza BLUE Caffé Crema Dolce va permite sa preparati un espresso delicios, rapid si usor. Este ambalat in capsule speciale pentru a pastra aroma si prospetimea maxima, iar cafeaua rezultata are o spuma groasa. Este un amestec de 100% araba braziliana si indiana cu o aroma placuta dulce...

2-3 Days

Lavazza BLUE - GINSENG - 50 Capsule Cafea

72,50

Capsule Lavazza Blue ce contin cafea cu ginseng, revitalizantă si savuroasă. Aceasta bautura are o aroma dulce, usor picanta. Gratie proprietatilor benefice ale ginsengului, acest sortiment de capsule de cafea Lavazza Blue este perfect pentru orice moment in care ai nevoie de o pauza care sa te incarce cu energie...

Lavazza Blue - Intenso Pieno Corposo - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Compatibile

154,00

Lavazza Blue Intenso este un amestec de 40% cafea Arabica din Brazilia si America Centrala si 60% cafea Robusta din Asia de Sud Est, cu o aroma si tarie deosebite. Intenso este ideala pentru prepararea unui espresso cremos, echilibrat, cu un retrogust persistent...

2-3 Days

Lavazza Blue - ORZO - Natural - 50 Capsule

72,50

Parfumat, bogat, echilibrat, asa este Lavazza Blue Orzo. Delicat și aromat, conține toată bunătatea naturii. Excelent în orice moment al zilei, este ideal pentru cei care doresc o pauză răcoritoare, sănătoasă și echilibrată...

2-3 Days

Lavazza Blue - Ricco - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Compatibile

154,00

Lavazza Blue Ricco este un amestec de cafea dulce cu o crema ferma si de durata. Cea mai buna combinatie de cafea dintre cele mai bune boabe braziliene Arabica (40%) si boabele asiatice Robusta (60%) de calitate superioara...

2-3 Days

Lavazza Blue - Vigoroso - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Compatibile

165,00

Capsulele Lavazza Blue Vigoroso inseamna un amestec de cafea Arabica si Robusta din Brazilia, America Centrala si sudul Asiei. Capsulele Vigoroso contin 9.5 g de cafea prajita extra dark pentru a va aduce in ceasca vigoarea si savoarea Sudului Italiei. Este o cafea cu gust intens si note de caramel, ce va incanta simturile si va da energie si buna-..

LAVAZZA Espresso - LUNGO Dolce - 16 Capsule - Cafea ARABICA - A Modo Mio Compatibile

24,00

Cafea dulce, moale și cremoasă, cu indicii de fructe uscate. Un amestec de cafea arabica dulce și florală indiană, combinată inteligent cu cea mai bună cafea arabica braziliană, cu note de fructe uscate. Combinația acestor origini și măcinarea specială permit obținerea unei cafea excepțional de moale și cremoasă, cu un gust persistent și dulce, ide..

LAVAZZA Espresso - SOAVE - 16 Capsule - Cafea ARABICA - A Modo Mio Compatibile

24,00

Din boabe de cafea Arabica cu proveniență Brazilia, America Centrală și de Sud, ia naștere un espresso moale și lejer cu note florale.Natura, e dulce...

Mitaca SUPREMO - illy iES - illy Espresso System - 100 Capsule Cafea Arabica

180,00

Deține un amestec prețios de 100% Arabica.Ambalajele individuale păstrează produsele în atmosferă modificată, asigurând conservarea perfectă a produsului timp de cel puțin 12 luni...

Bialetti Caffè - MIDNIGHT - Delicato - 16 Capsule - Cafea

41,00

Midnight este noul amestec de cafea espresso din linia "I Caffè d'Italia", perfect pentru fiecare moment al zilei, chiar si seara.Intr-adevar, combinatia speciala a Arabica cu Robusta, cu continut redus de cofeina, va permite sa gustati o cafea delicioasa si completa, fara a renunta la aroma adevaratului espresso italian.Produsa in fabrica Bi..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

illy IperEspresso Monoarabica IDILLYUM - 21 Capsule MONORIGINE Cafea Arabica SingleOrigin

75,00

Gust intrigant și distinctiv, crema densa si persistenta, bogat in arome.IDYLLIUM contine o cafea aleasa, soi Arabica Bourbon, special cultivata pentru ILLY in El Salvador. Cu indicator scazut de cofeina in mod NATURAL.* Produs sezonier, disponibil doar in anumite perioade ale anului datorita productiei dedicate ILLY..

illy Uno System - Espresso NERO - 16 Capsule cafea Arabica Tostatura Forte

38,95

Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu o intensitate ușoară și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm. Cafea 100% Arabica...

illy Uno System - Espresso ROSSO - 16 Capsule cafea Arabica

38,95

Într-un echilibru perfect între aciditate și intensitate, prăjirea medie dă amestecului Illy o notă dulce și înfloritoare, care se combină cu indicii de pâine prăjită, caramel și ciocolată. Perfect pentru cei care preferă un espresso cu un gust armonios și neted. Cafea 100% Arabica...

KIMBO - Espresso DOLCE - Illy UNO System – 16 Capsule

28,50

O selecție înțeleaptă de fasole fină, cu gust dulce și învăluitor, cu note de biscuiți și pâine proaspăt coaptă. Cafeaua capsulelor KIMBO Espresso Dolce, compatibile cu mașinile domestice UNO Capsule System, are o densitate moale și o aciditate fină care evocă aromele fructelor exotice și florilor tropicale. Postgustul este delicat și persistent. C..

KIMBO - Espresso NAPOLI - Illy UNO System – 16 Capsule

28,50

Un amestec de cafele fine, născut din combinația abilă a soiurilor Arabica și Robusta. Gustul este echilibrat și cremos, cu o densitate moale și o dulceață elegantă, unde apar indicii de caramel și indicii de biscuiți și fructe uscate. Postgustul este persistent și picant. Capsulele KIMBO Espresso Napoli sunt compatibile cu mașinile de uz casnic UN..

KIMBO - Espresso SUBLIME - Illy UNO System – 16 Capsule

28,50

Unul dintre cele mai populare amestecuri ale iubitorilor de Arabica, această cafea combină Arabica dulce naturală și Arabica aromată spălată. KIMBO Espresso Sublime, aici în capsule practice compatibile cu mașinile UNO Capsule System pentru uz casnic, se caracterizează printr-un gust plin de corp, cu note de migdale și pâine prăjită, aciditatea plă..

LAVAZZA Bourbon - CLASSICO - 16 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

20,00

O cafea cu un gust puternic și o aromă intensă. Excelentă pentru cei care preferă espresso-ul cu puțin lapte. 16 capsule cu doză unică de amestec de cafea măcinată ambalate într-o atmosferă protectoare...

LAVAZZA Bourbon - EQUILIBRATO - 50 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

55,00

Lavazza introduce noile capsule Bourbon pentru sistemul Espresso Point, un amestec care garanteaza calitatea Lavazza, dar de această dată la un preț și mai accesibil. Bourbon Equilibrato - retrogust cu note de ciocolata amara, cremoasa si corpoasa, un adevarat espresso marca Lavazza..

LAVAZZA Bourbon - GUSTOSO - 16 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

20,00

O cafea cu un gust corpos și o aromă bogată. Excelentă pentru cei care preferă espresso-ul cu puțin lapte. 16 capsule cu doză unică de amestec de cafea măcinată ambalate într-o atmosferă protectoare...

LAVAZZA Bourbon - INTENSO - 50 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

55,00

Lavazza introduce noile capsule Bourbon pentru sistemul Espresso Point, un amestec care aduce înapoi calitatea Lavazza, dar de această dată la un preț și mai accesibil. Bourbon Intenso este o cafea plină și intensă rezultată din combinarea mai multor soiuri de Robusta...

LAVAZZA Espresso - SUERTE - 36 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

54,00

Din cele mai bune Robusta africane si sud est asiatice, ia nastere SUERTE, o cafea intensa cu cu crema consistenta, note de cacao si tabac. Pasiune totală - Intensitate 13..

Mitaca FORTE - Illy iES - illy Espresso System - 100 Capsule Cafea Arabica

180,00

Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu intensitate și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm.Cafea 100% Arabica...

STARBUCKS Italy - CAPPUCCINO - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Blonde Espresso Roast – Un espresso aromat, nu foarte intens, cu aroma delicata si note dulci!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

STARBUCKS Italy - Latte Macchiato CARAMEL - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Caramel Macchiato – Boabe 100% Arabica atent selectionate intr-un macchiato delicios si cremos cu aroma de caramel! Fiecare Caramel Macchiato necesita folosirea a 2 capsule (una de espresso si una de lapte/caramel) rezultand as..

Borbone REspresso BLU - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Borbone Blu este amestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire. Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat - 70% Arabica / 30% Robusta..

Borbone REspresso NERO - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Caffè Borbone amestecul Nero : echilibru între Arabica și Robusta de înaltă calitate asociat cu un grad perfect de prăjire. Combinația perfectă pentru gust, aromă și cremă în fiecare ceașcă de cafea - 30% Arabica / 70% Robusta..

Borbone REspresso ORO - 50 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

75,00

Amestecul Oro este potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa. Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil...

Borbone REspresso ROSSA - 50 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

75,00

Caffè Borbone amestecul rosu s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea. Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

illy IperEspresso Classic INTENSO - 100 Capsule OFFICE - Ambalaj Individual - Cafea Arabica

258,00

Prăjirea îndelungată caracterizează acest amestec Illy cu intensitate și dă viață unei cafele cu un corp substanțial, note de ciocolată și pâine prăjită. Recomandat pentru cei care preferă o cafea cu un gust intens și ferm. Cafea 100% Arabica.* Noile ambalaje au schimbat culoarea - linia neagra devine INTENSO culoare bordo..

illy IperEspresso Classic ROSSO - 100 Capsule OFFICE - Ambalaj Individual - Cafea Arabica

258,00

Un echilibru perfect între aciditate și intensitate, gustul clasic al amestecului de 100% Arabica este caracterizat prin note delicate de flori de portocale și iasomie, care sunt combinate cu indicii de caramel.Pentru cei care preferă un gust moale și catifelat.Cafea 100% Arabica...

LAVAZZA - Family Pack - 36 Capsule - Espresso CREMA e GUSTO - Cafea - A Modo Mio

54,00

Crema și gust: un espresso plin și cremos, cu intensitatea și gustul bogat al unui amestec puternic și decisiv.Crema și gust Lavazza A modo Mio se caracterizează printr-un amestec de Arabica din Brazilia și Robusta din Africa și Asia de Sud-Est pentru un espresso cremos și intens, cu lichior și note înăbușite picant și un finisaj de cacao. Un espre..

LAVAZZA - Family Pack - 36 Capsule - Espresso PASSIONALE - Cafea ARABICA - A Modo Mio

54,00

Din boabe de cafea Arabica cu proveniență Brazilia, Asia, America Centrală și de Sud, ia naștere un espresso cu un gust intens și armonios, care vrea să te surprindă cu arome ușoare de caramel și ciocolată. Pasiune totală...

LAVAZZA - Family Pack - 36 Capsule - Espresso Qualita ROSSA - Cafea - A Modo Mio

54,00

Qualità Rossa este o cafea plină de aromă, ideală pentru a începe mai bine o nouă zi, încărcâdu-te cu energie.Calitatea Lavazza Roșie A Modo Mio este caracterizata de un amestec de arabă naturală braziliană care îi conferă un corp bogat și mirosuri dulci, în timp ce Robusta africană îi dă o intensitate și un gust dulce. Rezultatul este o cafea cu a..

LAVAZZA Bourbon - 2x50 SET Degustare - 100 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

55,00

Lavazza introduce noile capsule Bourbon pentru sistemul Espresso Point, un amestec care aduce înapoi calitatea Lavazza, la un preț și mai accesibil. 100 Capsule - Continut:50 Capsule BOURBON INTENSO50 Capsule BOURBON EQUILIBRATO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

LAVAZZA Espresso - DELIZIOSO - 36 Capsule - Cafea ARABICA - A Modo Mio Compatibile

54,00

Din boabe de cafea Arabica cu proveniență Brazilia, Asia, America Centrală și de Sud, ia naștere un espresso cu un buchet moale, dulce și o aromă ușor licorică. Viața, e delicioasă...

LAVAZZA Espresso - INTENSO -36 Capsule - Cafea - A Modo Mio Compatibile

54,00

Împreunarea boabelor de cafea Arabica Braziliană și Robusta cu origine Africa și Asia dau naștere unui espresso cu un gust puternic, plin de gust, note picante și un gust persistent. Intensitate persuasivă...

STARBUCKS Italy - Latte Macchiato - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Latte Macchiato este o bautura delicioasa unde cafeaua espresso se imbina perfect cu spuma de lapte! Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

Borbone REspresso BLU - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Borbone Blu este amestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire. Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat...

Borbone REspresso NERO - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Caffè Borbone amestecul Nero : echilibru între Arabica și Robusta de înaltă calitate asociat cu un grad perfect de prăjire. Combinația perfectă pentru gust, aromă și cremă în fiecare ceașcă de cafea...

Borbone REspresso ORO - 100 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

150,00

Amestecul Oro este potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa. Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil.Dulce și rafinat: sinteză perfectă între gust și rafinament, cremo..

Borbone REspresso ROSSA - 100 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

150,00

Caffè Borbone amestecul rosu s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea. Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

Lavazza - ORZO - Natural - 50 Capsule - Espresso Point Compatibile

75,00

Noua capsulă Lavazza Espresso Point, pentru o băutură parfumată, bogată și echilibrată. Mare în orice moment al zilei, este ideala pentru cei care doresc o pauză răcoritoare, sănătoasă și echilibrată...

Lavazza - Ginseng - 50 Capsule - Cafea - Espresso Point Compatibile

75,00

Noua capsulă Lavazza Espresso Point, pentru o băutură solubilă, ușor dulce, cu gust de cafea și ginseng. Datorită proprietăților benefice ale ginsengului, este ideal să o savurați în orice moment al zilei pentru o pauză alternativă, energică și regenerantă...

STARBUCKS Italy - Espresso BLONDE Roast - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Blonde Espresso Roast – Un espresso aromat, nu foarte intens, cu aroma delicata si note dulci!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

STARBUCKS Italy - Espresso DARK Roast - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Espresso Roast – Un espresso intens cu gust bogat si note de caramel, din boabe 100% Arabica!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

BORBONE - BLU - Cremoso - 50 Capsule - Cafea - Lavazza Espresso Point Compatibile

75,00

Borbone Bluamestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire.Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat...

BORBONE - NERA - Forte - 50 Capsule - Cafea - Lavazza Espresso Point Compatibile

75,00

Borbone NERA -  amestecul perfect pentru espresso forte, tipic napolitan!30% Arabica - 70% Robusta..

BORBONE - ORO - Arabica - 50 Capsule - Cafea - Lavazza EspressoPoint Compatibile

75,00

Borbone Oro amesteul potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa.Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil...

BORBONE - ROSSA - Intenso - 50 Capsule - Cafea - Lavazza EspressoPoint Compatibile

75,00

Caffè Borbone amestecul ROSU s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea.Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

STARBUCKS Italy - COLOMBIA Single Origin - 12 CAPSULE - by NESCAFE Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Espresso Colombia – Cafea single-origin, din Columbia, cu note de alune si o consistenta echilibrata! Boabe atent selectionate pentru un espresso delicios!Compatibilitate: Nescafe Dolce Gusto..

BORBONE - Espresso Point - 4x50 SET Degustare - 200 Capsule - Cafea - Lavazza Espresso Point Compatibile

75,00

200 Capsule de cafea Borbone - Compatibile Lavazza Espresso Point.Continut:50 Caps - Don Carlo NERA50 Caps - Don Carlo ROSSA50 Caps - Don Carlo BLU50 Caps - Don Carlo ORO*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta artico..

BORBONE - BLU - Cremoso - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Espresso Point Compatibile

150,00

Borbone Bluamestecul potrivit pentru gusturile determinate si exigente, pentru cei care prefera o cafea plina si cremoasa, nascut dintr-un dozaj perfect care amesteca calitatea boabelor de Arabica si Robusta cu un nivel corect de prajire.Un espresso dens, cremos, compact si echilibrat...

BORBONE - NERA - Forte - 100 Capsule - Cafea - Lavazza Espresso Point Compatibile

150,00

Borbone NERA -  amestecul perfect pentru espresso forte, tipic napolitan!30% Arabica - 70% Robusta..

BORBONE - ORO - Arabica - 100 Capsule - Cafea - Lavazza EspressoPoint Compatibile

150,00

Borbone Oro amesteul potrivit pentru cei care nu pot renunța la arome traditionale, espresso napolitan, cu un gust plin dar placut si o consistenta cremoasa.Calitatea superioara a boabelor de Arabica, precum si nivelul corect de prajire fac ca acest espresso sa fie unic si inimitabil...

BORBONE - ROSSA - Intenso - 100 Capsule - Cafea - Lavazza EspressoPoint Compatibile

150,00

Caffè Borbone amestecul ROSU s-a nascut pentru cei care iubesc o cafea robusta si densa, cu o aroma puternica si decisiva, pe scurt, pentru cei care doresc un impuls de energie din cafea.Gustul robust si intens provine din dozajul studiat cu atentie a celor mai bune boabe de cafea Borbone - 50% Arabica / 50% Robusta..

Mitaca - Caffe GINSENG - 16 Capsule - Cafea cu GINSENG - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

26,00

Tonicitatea ginsengului combinată cu proprietățile energizante ale cafelei. O infuzie care vă permite să recâștigați vitalitatea și energia...

Mitaca ORZO - 16 Capsule - Bautura de ORZ - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

26,00

Băutură cu gust placut si genuin, alternativa ideala pentru pauza de cafea..

STARBUCKS 6x12 - AMERICANO - HOUSE Blend - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Un amestec de boabe fine din America Latină, prăjite până când capătă o culoare maro închis strălucitor. O aromă bogată, echilibrată, note de fructe uscate și cacao. Această cafea reprezintă originile Starbucks și este primul amestec creat în 1971, o cafea pur și simplu delicioasă!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitat..

STARBUCKS 6x12 - AMERICANO - Veranda Blend - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Dolce Gusto Veranda Blend Americano – Reteta din 1971 ce combina boabe de cafea din America Latina cu aroma de alune si cacao intr-o cafea lunga cu o prajire usoara!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea m..

Mitaca ELLE Latte -16 Capsule - Bautura de Lapte - MPS illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

24,00

Băutură plăcută și delicată, cu aromă de lapte. Ideala pentru prepararea băuturilor aromate cu ciocolată, a cafelei sau a ceaiului de lapte...

STARBUCKS 6x12 - COLOMBIA Single Origin - 12 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Espresso Colombia – Cafea single-origin, din Columbia, cu note de alune si o consistenta echilibrata! Boabe atent selectionate pentru un espresso delicios!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima nece..

Bialetti - Nocciola - 12 Capsule - Cafea cu Alune

32,00

Cafea cu o aromă inconfundabilă de alune. O inspirație de dulceață cu un caracter intens, cremos."I Caffè Gourmet" reprezintă cea mai mare explorare senzorială a cercetării Bialetti.Arome autentice și inconfundabile, alese pentru cei care îndrăgesc gusturile...

Bialetti - ORZO - Natural - ZERO Caffeina - 12 Capsule - Băutură ORZ

32,00

Orzul este din ce în ce mai prezent pe mesle tuturor, un aliment util pentru a păstra bunăstarea organismului și este o sursă de proprietăți benefice, deosebit de plăcut de gust.ORZO Bialetti este o băutură sănătoasă și naturală, cu un gust echilibrat și o aromă parfumată datorită notelor puternice de cereale prăjite.Nu conține cofeină, astfel încâ..

Bialetti - Vaniglia - 12 Capsule - Cafea cu Vanilie

32,00

Cafea cu o aromă inconfundabilă de vanilie.O inspirație de dulceață cu un caracter sublim, cremos și rafinat."I Caffè Gourmet" reprezintă cea mai mare explorare senzorială a cercetării Bialetti.Arome autentice și inconfundabile, alese pentru cei care îndrăgesc gusturile...

Bialetti Caffè - GINSENG - 12 Capsule - Cafea cu Ginseng

32,00

Ginseng este o plantă cu origini orientale. Rădăcina sa prestigioasă creează o băutură sănătoasă și energică. Ginseng Bialetti este o combinație perfectă între bunătatea cafelei și cremătura laptelui cu un gust dulce și înveliș...

Cafe ROYAL - Espresso DECAFFEINATO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Cafe Royal DECOFEINIZATA - aromă delicată și plăcută înfășurată în note proaspete de aciditate, Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Cafe ROYAL - Espresso FORTE - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Cafe Royal FORTE - Arome fructate si note delicate de ciocolată neagrăCapsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Cafe ROYAL - Espresso RISTRETTO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Espresso Ristretto cu arome intense și note de fructe de pădure.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

Mitaca CAMOMILLA Setacciata - 16 Capsule - Ceai MUSETEL - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

26,00

Infuzie cunoscută pentru calitățile sale relaxante și antiinflamatoare. Ideal înainte de culcare și pentru a combate stresul...

Mitaca FRUTTI DI BOSCO - 16 Capsule - Ceai - Fructe de Padure - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

28,00

Infuzie fructe de padure.Cu un parfum delicat de fructe roșii, pentru o pauză dulce și învăluitoare...

Mitaca TE LIMONE - 16 Capsule - Ceai de LAMAIE - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

25,00

Băutură cu o aromă captivantă, perfectă pentru micul dejun sau pentru o pauză relaxantă...

Mitaca TE VERDE - 16 Capsule - Ceai VERDE - MPS Illy BUSINESS - Mitaca PPROFESSIONAL System

28,00

Cel mai beat ceai din lumea orientală, calmant și răcoritor...

STARBUCKS 6x12 - Latte Macchiato - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Latte Macchiato este o bautura delicioasa unde cafeaua espresso se imbina perfect cu spuma de lapte! *** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **..

STARBUCKS 6x12 - CAPPUCCINO - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Blonde Espresso Roast – Un espresso aromat, nu foarte intens, cu aroma delicata si note dulci!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

STARBUCKS 6x12 - Latte Macchiato CARAMEL - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Caramel Macchiato – Boabe 100% Arabica atent selectionate intr-un macchiato delicios si cremos cu aroma de caramel! Fiecare Caramel Macchiato necesita folosirea a 2 capsule (una de espresso si una de lapte/caramel) rezultand as..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - Espresso LUNGO FORTE - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Aromele fructate, note de ciocolată neagră și o aromă plină de corp sunt atuurile deținute de Café Royal Espresso Forte. Îbinarea ideală: cantuccini - biscuiți de migdale de la Bella Italia.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

CORSINI Espresso - GINSENG - 10 Capsule - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

25,00

Espresso cu GinsengGinsengul este o plantă veche din Extremul Orient. din rădăcinile sale prețioase, se obține un extract special care promovează tonusul și energia în corpul nostru. Extractul celor mai bune calități de Ginseng combinat cu un excelent espresso pur Arabica revitalizează gustul, oferind în același timp o mare plăcere și energie...

CORSINI Single Origin - BRASILE - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

25,00

Cu o aromă catifelată și învăluitoare, cu o nuanță delicată deciocolata, este cafeaua ideala pentru micul dejun...

CORSINI Single Origin - COSTARICA - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

25,00

Parfumat, bine echilibrat o placere de care te bucuri in momentele de relaxare. Aceasta cafea a fost cultivata de la sfarsitul anilor 1700 pe muntii districtului omonim de la sud de San José, la o altitudine cuprinsa intre 1200 și 1700 de metri. Conditiile climatice si geografice combinate cu solul vulcanic bogat și bine drenat ofera un excelent ha..

CORSINI Single Origin - EL SALVADOR - 10 Capsule Compostabile - Cafea Monorigine - Nespresso

25,00

Cafeaua salvadorană este tipică pentru America Centrală, cu un corp ușor, aromat, foarte parfumat, ușor dulce, foarte echilibrat și cu aciditate scăzută. Cel mai bun se numește „SHG” (Strictly High Grown) și înseamnă că este cultivat la o înălțime de peste 1200 de metri. Ca și în Guatemala și Costa Rica, cafeaua este clasificată în funcție de altit..

CORSINI Single Origin - GUATEMALA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso Compatibile

25,00

Teritoriul Huehuetenango, în partea de nord-vest a Guatemala, la granița cu Mexicul, are o altitudine cuprinsă între 850 și 3700 de metri și oferă o varietate extraordinară de ecosisteme (de la păduri subtropicale umede până la păduri de pini).Caracteristicile pe care le au în comun cafele din această zonă sunt un corp plin și o aciditate bună. Cup..

CORSINI Single Origin - INDIA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso

25,00

Această cafea provine din statul Kerala, pe coasta de sud a Indiei, și este cea mai bună calitate a cafelei musonice. Se numește așa deoarece după recoltare, cafeaua verde este expusă vântului musonic în depozite deschise pentru câteva săptămâni în timpul sezonului ploios. Acest proces reduce aciditatea și crește dulceața, dându-i o culoare galben ..

CORSINI Single Origin - KENYA - 10 Capsule Compostabile - Cafea ARABICA - Nespresso

25,00

În Kenya, pe platourile sugestive la o altitudine de 2.000 m, crește această calitate specială a Arabica care, după recoltare, este supusă unei prelucrări speciale pe teren umed. „A” dublu al denumirii indică dimensiunea boabelor peste medie. Intens, puternic și aromat, gustul său puternic însoțește plăcut sfârșitul mesei...

STARBUCKS 6x12 - Espresso DARK Roast - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Espresso Roast – Un espresso intens cu gust bogat si note de caramel, din boabe 100% Arabica!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - Espresso LUNGO - 50 Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Espresso Lungo cu arome intense și note de fructe de pădure.Capsule compatibile cu espresoarele Nespresso Professional...

CORSINI - Gran Riserva - INTENSO - 10 Capsule Compostabile - Cafea - Nespresso Compatibile

25,00

Pentru a face un amestec bun, trebuie să știți cum să găsiți calități excelente de cafea și apoi să le îmbunătățiți cu o prăjire perfectă. Espresso-ul din aceste capsule este esența călătoriei noastre și a experienței noastre în lumea cafelei. GRAN RISERVA gusto INTENSO este un amestec unic cu un gust aromat și intens...

STARBUCKS 6x12 - Espresso BLONDE Roast - 72 CAPSULE - Dolce Gusto

29,90

Capsule Starbucks pentru Dolce Gusto! Cafeaua ta preferata Starbucks pentru espressorul tau Nescafe Dolce Gusto. Starbucks Blonde Espresso Roast – Un espresso aromat, nu foarte intens, cu aroma delicata si note dulci!*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi ***..

Italy Pre-Order (4-10 Days)

Cafe ROYAL - 5x50 SET DEGUSTARE - 250 Capsule /Paduri - Cafea - Compatibile Nespresso Professional

99,50

Café Royal compatibile pentru Nespresso Professional sunt special concepute pentru aparatele Zenius și seria Gemini (CS100 / CS220).*** Pretul PROMO indicat este referitor la 1Buc - cantitatea minima necesara se aplica automat in cosul de cumparaturi **** Imaginile sunt cu titlu de prezentare, componenta articolelor din set poate sa difere in funct..

CORSINI Single Origin - JAMAICA Blue Mountain - 10 Capsule - Cafea Monorigine - Nespresso Compatibile

73,00

JAMAICA Blue MountainsDe asemenea, numit "caviarul cafelei", "Muntele Albastru" din Jamaica este una dintre cele mai apreciate calitati din lume. Se dezvoltă în "munții albastri", partea de est a insulei, mângâiată de brizele umede și calde, o zonă montană ale cărei vârfuri depășesc 2.200 de metri altitudine. Pe versanțele superioare ale acestor mu..

ALBERTO - Espresso PAPPAGALLO ROSSO - 10 Capsule - Cafea - Nespresso Compatibile

35,00

Amestec de cafea macinata si prajita, 90% Arabica si 10% Robusta, un espresso autentic italian cu miros persistent si gust dulce.EXCELENTA ARTIZANALA PLURIPREMIATA ..

Afişare 1 - 210 din 210 (1 pagini)
Înapoi sus